در سالهای اخیر ورق های ۱۶ میل توانسته جایگاه خودرو در صنعت دکوراسیون داخلی تثبیت کند . داشتن ضخامت بالای مقاومت در برابر آب و خوردگی این ورق ها از مهمترین دلایلی است که استفاده از این نوع ورق ها در ساخت بخشهای حساس به آب و همچنین در صنعت ساخت وسایل نقلیه عمومی و صنعت خودروسازی رایج کرده است و همچنین به علت داشتن مقاومت بالا در برابر خوردگی قابلیت استفاده به عنوان روکش مخازن آبکاری اسیدی و قلیایی رانیز دارد . این ورق در شرکت احسان کار به صورت ۳ لایه براق هم تولید میشود .

 

در ورق های پی وی سی سه لایه در فرایند کواکستروژن، سطوح بیرونی پی وی سی پوشش سخت یا همان یو پی وی سی به خود می گیرد که این کار موجب افزایش مقاومت خمشی شده و در طول های زیاد مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد و همچنین باعث افزایش تراکم و براقیت و شفافیت بیشتر در سطوح ورق pvc می شود. از این ورق ها می‌توان در سرویس بهداشتی، داخل قطار، کشتی سازی، آزمایشگاه و بیمارستان ها، ساخت تجهیزات آمبولانس، تابلوهای تبلیغاتی، ساخت گلدان و نیمکت و همچنین کانکس سازی و غیره استفاده نمود.

فرایند کواکستروژن (CO_EXTRUSION)

اکستروژن چند لایه از مواد به طور همزمان است،از ۲ یا چند اکسترودر برای ذوب مواد استفاده میکند
ورق فومیزه سه لایه ضد آب-مقاومت خمشی بالا در طول زیاد-پیچ خوری مناسب-عدم واکنش با سایر مواد شیمیایی-مقاوم در برابر شرایط جوی.
خواص فیزیکی و مکانیکی منحصربفرد ورق فومیزه پی وی سی موجب شد تا این محصول از همان ابتدا مورد استقبال قرار گیرد.
تولید صنعتی ورق فومیزه پی وی سی از اواسط دهه ی نود میلادی آغاز شد تا این محصول جایگزین چوب و فراورده های چوبی شود.ورق فومیزه پی وی سی از همان ابتدا به دلیل برخورداری از خاصیت ضدآب بودن مورد استقبال واقع شد. در همان سال های نخستین برای ساخت وسایل جنگی بویژه در کشتی سازی مورد استفاده قرار گرفت. هر چند پس از پایان جنگ بعلت دانسیته ی بالا برای مدتی کنار گذاشته شد، اما خاصیت برجسته ی این محصول یعنی همان ضدآب بودن تولیدکنندگان را وادار به انجام تحقیق و آزمایش و در نهایت تولید ورق فوم پی وی سی با دانسیته ی مطلوب نمود.
امروزه این محصول در مکان های مختلفی از آشپزخانه و حمام تا قطار و کشتی سازی و… مورد استفاده قرار می گیرد.
keyboard_arrow_up